Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Et smukt          farvel

Buketter og dekorationer

Lad os stå for dine blomster til begravelse

House of Inspiration hjælper dig med at gøre tingene lidt nemmere, når du har mistet en betydningsfuld person og skal sige farvel.

Vi sammensætter dekorationer efter dine ønsker, hvad end du ønsker at lade dekorationen beskrive bestemte følelser, minder eller den afdødes personlighed. Måske havde vedkommende en yndlingsfarve eller en favoritblomst, og så kan vi lave dekorationerne med den som udgangspunkt. vi leverer til Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg og omkringliggende byer.

Vi har stor erfaring med at lytte til vores kunder så vi kan lave smukke dekorationer, der kan hjælpe med at gøre den triste dag lidt flottere med smukke blomster til begravelse.​

Vi kan levere alle slags bårebuketter

Vi leverer alt inden for blandt andet:

  • Kistepynt
  • ​Båredekoration
  • ​Bårebuketter
  • ​Kranse
  • ​Hjerter
  • Andre slags blomster til begravelse

Har I særlige ønsker til f.eks. jeres bårebuketter,

står vi også klar til at hjælpe.​

​I kan trygt overlade ansvaret til os. House of Inspiration leverer dekorationer i hele landet, og vi kan også, uden problemer, sørge for at levere blomsterdekorationerne direkte til kirken. I skal blot koncentrere jer om at passe på hinanden og få sagt farvel.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os med netop jeres ønsker, og vi vil sørge for, at det sidste farvel bliver en smuk blomsterhilsen.

Hvad koster en bårebuket?

Bårebuketter kan laves præcis som du ønsker med et væld af forskellige blomster og planter, så derfor er det umuligt at give en fast pris. Vi giver dog gerne et uforpligtende prisoverslag hvis du fortæller os, hvad du har i tankerne omkring blomster til begravelse.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds og at den afdødes minde bliver æret med blomsterdekorationerne.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres behov, så giv os et kald på telefon: 39 29 29 00​ eller send os en e-mail på: info@gartnerpreisler.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Levering & Betaling​

Vi leverer blomster i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Blomsterne leveres med bud, eller Kurertransport. 

I resten af landet kan vi formidle buketter leveret gennem Interflora, mod et mindre gebyr.

Blomster, buketter og dekorationer bestilt inden kl. 10.30 på hverdage kan leveres samme dag, såfremt vi har de ønskede blomster hjemme. Udbringning af buketter koster kr. 75,00. Køb af kort koster kr. 10,-​

Om os

Vi ønsker at imødekomme en kvalitetsbevidst kundekreds, derfor bestræber os på altid at tilbyde et bredt og spændende sortiment af friske blomster og planter.

Blomsterværksted

Gartner Preisler har eksisteret siden 1878, og drives i dag af fjerde generation. Vi må derfor sige at have mange års erfaring i blomster, planter og grønt.

Kontakt

​Gartner Preisler by House of Inspiration

Kløverprisvej 3A, 2650 Hvidovre - Find vej her

Træffes alle hverdage fra kl. 08.00 - 16.00

Telefon: 39 29 29 00   |  E-mail: info@gartnerpreisler.dk  |  Fax: 39 29 43 00​​  |  CVR: 40093613